sign up and start shopping now

Er du allerede registert? logg inn her
  • Spar penger ved å konsolidere pakker til én internasjonal forsendelse
  • Få muligheten til å handle fra butikker som bare sender til amerikanske adresser
  • Unngå toll på gaveforsendelser

Oversikt

1Opprett en bruker og registrer en ordre for å få tilgang til din amerikanske shipping-adresse

2Shop online, men bruk din amerikanske adresse som “shipping-adress”. Vi gir beskjed når varene dine ankommer.

3Når alle varene er ankommet og vi skal videresende dem til Norge, fyll inn korrekt informasjon i tolldeklarasjonen angående verdi og beskrivelse av varene, og vi vil videresende pakken på den mest kostnadseffektive måten

    Det er mye å spare på å konsolidere pakker

Du kan spare mye penger på online-shopping. Men, fraktkostnader kan fort øke prisen dersom du må ha internasjonal shipping fra nettbutikken.

Her er et eksempel som kan illustrere hvor mye du kan spare. La oss si du handler fra flere nettbutikker; to ordrer fra Macy´s, en ordre fra Nordstroms, en pakke fra eBay og en Kindle fra Amazon.com.

Uten USApostboksvil du betale $40 for hver av ordrene fra Macy´s, $45 i frakt for Nordstromordren, $35 for forsendelsen fra eBay og $40 for Kindelen. Dette utgjør totalt$205 (ca 1250 NOK) i frakt!

Med USApostboks, kan du legge inn din amerikanske adresse som shipping-adresse og slik kun betale innlandsfrakt (ofte er dette gratis).
I dette tilfellet vil innlandsfrakt bli på rundt $18 (Nordstrom har gratis frakt internt i USA, $10 for Macy´s pakken, $3 for eBay og $5 for Kindelen).
Vi vil så konsolidere pakkene dine ($4.75 * 5 = $25) i én forsendelse til Norge, og avhengig av vekten på pakken vil frakt komme på ca $61.

Totalt blir dette rundt $104 - du har dermed spart $101 og fraktkosten er halvert!

Slik fungerer USApostboks

Etter du har registrert en bruker, må du opprette en ordre og legge til betalingsmetoden du ønsker å bruke for å betale for frakt og tjenesten.

  • Vi vil ikke belaste deg for frakt eller tjenesten før du har godkjent at ordren din er klar for videresending. Dersom du imidlertid ønsker å opprette en virtual postboks vil du belastes for den månedlige avgiften når du oppretter ordren, men ikke for frakt eller tjenesten før forsendelsen din er klar.

Når du oppretter en ordre kan du velge hvilken tjeneste du ønsker. Vi tilbyr to løsninger: virtual postboks eller midlertidig postboks, som du kan velge mellom avhengig av hvor mye du handler på nett.

Tabellen på siden viser en sammenligning av de to alternativene, hvor hovedforskjellen er mellom antall pakker du kan konsolidere per forsendelse, samt prisen per pakke vi mottar i ditt navn.

Den midlertidige postboksen er tilstrekkelig for deg som ønsker at vi skal videresende en pakke til deg. For eksempel dersom du ønsker å prøve tjenesten, eller om du skal gjøre et engangsinnkjøp fra en nettbutikk som ikke sender til Norge. På grunn av begrensningen på én pakke per USApostboks ordre, så er imidlertid ikke dette den optimale løsningen dersom du ønsker å spare penger ved å konsolidere pakker. De fleste kundene våre benytter seg av virtual postboks.

Tjeneste Virtual (Vanlig) Virtual (Gift) Midlertidig
Registreringsgebyr 0 NOK 0 NOK 0 NOK
Pris per pakke 39 NOK 0 NOK 99 NOK
Månedlig avgift 0 NOK 0 NOK 0 NOK
Mulighet for å konsolidere pakker JA JA NEI
Antall pakker per ordre No Limit No Limit 1
Gaveforsendelse NEI JA NEI
Pris per element? 0 NOK 19 NOK 0 NOK
Express Shipping? JA JA JA
Lagringsavigift 60 days GRATIS 60 days GRATIS 60 days GRATIS

Når vi mottar pakkene dine gir vi beskjed til deg på epost, og innholdet i pakkene registreres i vårt system slik at du kan følge med på ordresiden. Det er kundens ansvar å sette seg inn i restriksjoner og begrensninger for forsendelser til Norge.

Så fort vi mottar pakken din (midlertidig postboks) eller pakkene dine (virtual postboks) må du…

  • Logge in på siden å fylle inn tolldeklarasjonen ved å godkjenne/ legge inn beskrivelse av varene, samt verdi.
  • Laste opp eller sende oss kvitteringer for varene (som du har mottatt fra nettbutikken) - dersom ordren ikke er en gave eller totalverdien på forsendelsen ikke overskrider 1000,- NOK.
  • Gi klarsignal for at vi kan videresende ordren til deg.
Så fort forsendelsen er videresendt vil du motta en epost med sporingsinformasjon slik at du kan følge med når pakken kommer til Norge!

"start shopping now!"

Featured In

iTromso Newspaper Logo

Popular Stores

Topshop USA Homepage